Mi-am început pregătirea ca antrenor sistemic, ceea ce îmi place foarte mult, predau la o facultate și însoțesc o mică consultanță fiscală în drumul său spre a deveni mai digital.

Este extrem de îmbogățitor, atât de multe lumi diferite. Scriu texte sau proiectez prezentări, pe care Matthias le revizuiește apoi. Mă ocup de site-ul web; deci totul este de fapt peste tot. Sunt și eu antrenor și îl susțin pe Matthias în unele ateliere. Mi-am început pregătirea ca antrenor sistemic, ceea ce îmi place foarte mult, predau la o facultate și însoțesc o mică consultanță fiscală în drumul său spre a deveni mai digital.

„Uneori am nevoie de puțin pentru a-l putea urmări când îmi spune ceva. «

Matthias Strolz este foarte activ; este antreprenor, publicist, spirit liber, TV, … Cu atâtea proiecte, este uneori dificil să știi ce se întâmplă? Haha da. Uneori am nevoie de un pic pentru a-mi croi drum prin e-mailuri, pentru a afla despre ce este vorba sau pentru a-l putea urmări când îmi spune ceva. Dar, în general, funcționează deja. Iar Matthias comunică extrem de clar. Spune în mod specific ce vrea și ce nu. Dacă nu înțeleg ceva, întreb și el mi-l explică cu alte cuvinte. Este un mare supraveghetor de la care învăț și învăț multă răbdare și îngăduință. Fără emoții reținute și explozii de furie, așa cum li se întâmplă unor superiori. Chiar apreciez.

În care dintre punctele focale strălucesc cel mai mult ochii lui – și unde -? Start-up Story.one, unde s-a implicat Matthias, este foarte distractiv pentru el. Educația este, desigur, încă o chestiune de inimă pentru Matthias. Acestea sunt domeniile care îl împlinesc cu adevărat. Scriind cartea sa „Fii pilot în viața ta”, cred că l-a și îmbogățit foarte mult. De asemenea, lucrez pentru MEGABildungsstiftung în mod temporar și asta îmi oferă multă plăcere. Este vorba despre sprijinirea inițiativelor extraordinare. Acești oameni s-au gândit cu adevărat la ceva și vor să facă sistemul educațional mai echitabil și mai incluziv. În calitate de sociolog, cred că este atât de important. În primăvară, Matthias se afla în Africa de Sud pentru a instrui partidele politice de opoziție. A fost foarte satisfăcător pentru mine să fac munca pregătitoare și să pot ajuta la modelarea ei peste granițe.

© Tamara Brandstätter Unul dintre numeroasele locuri de muncă ale Tamara Brandstätter

L-ați văzut vreodată pe Matthias Strolz neajutorat sau disperat? Nu, nu chiar. Enervat, da. Despre decizii politice inumane (globale). Dar de fapt întotdeauna încrezător. El vede viața ca pe un proces.

Ce este în mod special privit în biroul lui Matthias Strolz? Concentrați-vă mai degrabă pe problemă decât pe soluție. Plâns, inexactitate și majoritatea furnizorilor de rețea, deoarece doar A1 funcționează de fapt pentru el.

Vorbești des despre politică? Da, da.reduslim pe amazon Apoi observ mereu câtă perspectivă și perspectivă are în acest sistem, în context, încurcături, circumstanțe evoluate istoric. Sunt extrem de interesat de asta. De asemenea, cred că gândirea sa coerentă și holistică în ceea ce privește acțiunea politică este grozavă.

“Ultima dată am râs din toată inima cu privire la amnezia oamenilor din Comitetul U Ibiza.”

Care a fost ultimul lucru despre care ai râs în birou? Despre amnezia celor din Comitetul U Ibiza.

Aruncă-ne o privire în biroul domnului Strolz. Are fotografii pe birou? Și sincer să fiu: biroul este întotdeauna ordonat? Haha nu. Matthias este cineva căruia îi place foarte mult să imprime e-mailuri și căruia îi place să îi aibă fizic în fața lui. Uneori, câte ceva se unește. Dar totul este în domeniul sănătos 🙂 Fotografii ale familiei și ale rudelor sunt acolo, da. Are și câteva cărți în birou; Îmi place foarte mult. Uneori pot naviga puțin între ele. Împarte biroul cu studioul soției sale. Este foarte plăcut și liniștit acolo.

Observați dimineața devreme dacă șeful are o zi bună sau proastă? Îmi dau seama când este puțin epuizat. Dacă mergem undeva, va fi confiscat. Oamenii se zbat în jurul lui, vor să-l experimenteze de aproape după spectacol, vor un autograf sau o rețea cu el pentru proiecte viitoare. Ascultă fiecare poveste, își amintește foarte mult și se bucură de numeroasele întâlniri. Dar, desigur, după o zi de 12 ore, este și el puțin obosit. De fapt, nu am experimentat niciodată bune sau rele în ceea ce privește starea de spirit proastă.

»În funcție de cât de epuizat sunt, îmi place să fac o mică glumă și să-l fac să râdă. «

…și care este cel mai bun mod de a te comporta cu acesta din urmă? Când observ că a fost mult și este suficient, sunt și eu un pic mai liniștit. Apoi, vom lucra foarte eficient la ultimele sarcini. În funcție de cât de epuizat sunt, îmi place să fac o mică glumă și să-l fac să râdă. Ca măsură preventivă, dau programări cu grijă. Zilele sale sunt foarte pline și caracterizate de o mulțime de conversații, văd că are și pauze între ele.

Alte conversații din seria „În biroul …”:

Lisa Wieser, disponibilă pentru Sebastian Kurz non-stop

Oliver Korschil lucrează în biroul lui Alexander Van der Bellen

Bettina Kumpan-Siegl trăiește pentru slujba ei cu Richard Lugner

Dnă Brottrager, ce fel de șef este Beate Meinl-Reisinger?

Ce fel de șef este Matthias Strolz oricum? Matthias este foarte precis. Vede fiecare punct și virgulă lipsă și plasată incorect. Pentru mine el este și un mentor. Cineva la care mă uit și îmi place să învăț. Este extrem de corect și constructiv. Când fac o greșeală, mă enervează foarte mult – am mari cerințe asupra mea. Căci și Matthias greșelile sunt enervante, dar el este interesat de soluție și nu de încurcarea cu greșeala. El se așteaptă să gândesc și să acționez independent. Oferă multă libertate și încredere. El promovează.

© Tamara Brandstätter Brandstätter pe Strolz: „Vede fiecare virgulă lipsă și incorect plasată și punct”

Slujba ta va fi foarte stresantă – cum îți reîncarci bateriile? Îmi place foarte mult să fac sport și muzică și merg în mod regulat în satul meu natal din mediul rural. Am nevoie de pădure și munți. Iubitul meu este, de asemenea, un mare sprijin în tot ceea ce fac și am prieteni minunați cu care îmi place să petrec timp și care sunt mereu acolo pentru mine și invers.

Dacă nu ați lucra pentru Matthias Strolz, ați fi … După ce mi-am răsturnat complet viața profesională anul trecut, este greu de spus. Poate aș lucra într-un ONG pe tema educației, muncii și protecției climatului. Și da, aș face și joburile mele actuale cu jumătate de normă ca manager de curs și însoțind o consultanță fiscală cu procesul său de digitalizare.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Tamara Brandstätter administrează biroul lui Matthias Strolz. Fostul șef NEOS a fost un spirit plin de viață și spirit liber de când a părăsit politica. Managerul său de birou explică dacă biroul său este, prin urmare, foarte haotic, dacă politica este încă o problemă și ce este urât în ​​birou.

News.at: Cum ai ajuns la Matthias Strolz? Tamara Brandstätter: Când Matthias Strolz a părăsit politica în 2018, am fost foarte îngrijorat pentru că l-am găsit foarte bun ca politician. Am avut întotdeauna impresia că această persoană are o inimă și luptă pentru cauză și nu pentru a-și îmbunătăți propriul ego. Îmi amintesc încă exact, a fost o zi rece de ianuarie anul trecut, când am stat confortabil pe canapea și i-am descoperit noua pagină de pornire. Dar aproape nu existau informații despre asta și chiar și în interviuri, el a păstrat tăcerea cu privire la modul în care ar merge lucrurile cu el. Eram extrem de curios și, parcă lovit de fulgere, am început să scriu. Am petrecut trei săptămâni lucrând la scrisoarea de intenție, care s-a încheiat cu cuvintele: „Indiferent de modul în care veți face față acestei scrisori de însoțire – fie ca puterea să fie în continuare cu voi” S-a rezolvat. Eram în locul potrivit la momentul potrivit și apoi, cred, amândurora a devenit rapid clar că va funcționa.

© Tamara Brandstätter Fotografia aplicației Tamara Brandstätter

Ce te impresionează la Matthias Strolz – ca persoană și ca antreprenor? Cred doar că e mișto. El este o personalitate formidabilă. E curajos, e sincer. Vorbitul și acțiunea sunt congruente; este consecvent și puteți simți asta. Energia sa de implementare mă fascinează foarte mult. Cred că este pe deplin în legătură cu copilul său interior, visează și vizionează și după ce și-a consultat „triada” – cap, inimă și stomac – decide și intră în acțiune. În întâlniri, când starea de spirit amenință să se schimbe el cu o reformulare pozitivă și poți urmări literalmente cum oamenii aleargă brusc pe un curs pozitiv și devine mai ușor. Simte unde visele și dorințele, uneori îngropate adânc, sunt în oameni. Este, de asemenea, fascinant că poate avansa atât indivizi, cât și echipe întregi și organizații.

Ce-i place domnului Strolz la tine? Cred independența mea, gândirea rapidă, acuratețea mea, că lucrez și pentru cauză, onestitatea mea, abilitatea mea de a reflecta, abilitățile mele sociale și că, de asemenea, o spun bine și am mult instinct.

Ce caracteristici ți-ai atribui? Curajos, amuzant, nerăbdător, versatil – ceea ce nu este întotdeauna ușor 🙂 – ambițios, curios, uneori solicitant, sociabil.

„Cei mai mulți dintre ei doresc să știe dacă vorbește„ privat ”, așa cum vorbește la televizor și dacă este la fel de amuzant ca în Parlamentul de atunci. «

Cum reacționează oamenii când le spun pentru prima dată pentru cine lucrează? Haha, de fapt întotdeauna pozitiv. Mulți trebuie să se gândească o clipă și apoi să spună: „Ce este cu adevărat? Cum ați ajuns la el? ”Când vă povestesc despre aplicația speculativă, cred că are un fel de efect de model pentru mulți – doar încercați-o și faceți-o. Cei mai mulți vor să știe dacă vorbește „privat” așa cum o face la televizor și dacă este la fel de amuzant pe cât era atunci în parlament. Și dacă este corect și un angajator bun. Oamenii care mă cunosc bine de fapt, toți au spus: „Ah, îmi pot imagina asta; oricum vă potriviți foarte bine ”.

…și ce întrebare ți se adresează des? „Ce face Strolz acum?” M-au întrebat mulți la început. Cei mai mulți spun că le este foarte dor de el în parlament și că au văzut mai puține ședințe ale Consiliului Național de atunci.

© Tamara Brandstätter Tamara Brandstätter: În biroul de acasă la 30 de grade

Cum ne putem imagina o zi de lucru tipică la Tamara Brandstätter? Lucrez de oriunde. Sunt mai mult o persoană de dimineață și îmi place să am cele mai importante puncte făcute înainte de prânz. Fiecare zi este diferită. Acum, în timpurile Corona, a devenit mai liniștit, altfel într-o zi voi fi la un eveniment, în următoarea voi fi într-o cafenea și voi rezolva e-mailurile. Vorbesc cu mulți oameni diferiți la telefon. Este extrem de îmbogățitor, atât de multe lumi diferite. Scriu texte sau proiectez prezentări, pe care Matthias le revizuiește apoi. Mă ocup de site-ul web; deci totul este de fapt peste tot. Sunt și eu antrenor și îl susțin pe Matthias în unele ateliere. Mi-am început pregătirea ca antrenor sistemic, ceea ce îmi place foarte mult, predau la o facultate și însoțesc o mică consultanță fiscală în drumul său spre a deveni mai digital.

„Uneori am nevoie de puțin pentru a-l putea urmări când îmi spune ceva. «

Matthias Strolz este foarte activ; este antreprenor, publicist, spirit liber, TV, … Cu atâtea proiecte, este uneori dificil să știi ce se întâmplă? Haha da. Uneori am nevoie de un pic pentru a-mi croi drum prin e-mailuri, pentru a afla despre ce este vorba sau pentru a-l putea urmări când îmi spune ceva. Dar, în general, funcționează deja. Iar Matthias comunică extrem de clar. Spune în mod specific ce vrea și ce nu. Dacă nu înțeleg ceva, întreb și el mi-l explică cu alte cuvinte. Este un mare supraveghetor de la care învăț și învăț multă răbdare și îngăduință. Fără emoții reținute și explozii de furie, așa cum li se întâmplă unor superiori. Chiar apreciez.

În care dintre punctele focale strălucesc cel mai mult ochii lui – și unde -? Start-up Story.one, unde s-a implicat Matthias, este foarte distractiv pentru el. Educația este, desigur, încă o chestiune de inimă pentru Matthias. Acestea sunt domeniile care îl împlinesc cu adevărat. Scriind cartea sa „Fii pilot în viața ta”, cred că l-a și îmbogățit foarte mult. De asemenea, lucrez pentru MEGABildungsstiftung în mod temporar și asta îmi oferă multă plăcere. Este vorba despre sprijinirea inițiativelor extraordinare. Acești oameni s-au gândit cu adevărat la ceva și vor să facă sistemul educațional mai echitabil și mai incluziv. În calitate de sociolog, cred că este atât de important. În primăvară, Matthias se afla în Africa de Sud pentru a instrui partidele politice de opoziție. A fost foarte satisfăcător pentru mine să fac munca pregătitoare și să pot ajuta la modelarea ei peste granițe.

© Tamara Brandstätter Unul dintre numeroasele locuri de muncă ale Tamara Brandstätter

L-ați văzut vreodată pe Matthias Strolz neajutorat sau disperat? Nu, nu chiar. Enervat, da. Despre decizii politice inumane (globale). Dar de fapt întotdeauna încrezător. El vede viața ca pe un proces.

Ce este în mod special privit în biroul lui Matthias Strolz? Concentrați-vă mai degrabă pe problemă decât pe soluție. Plâns, inexactitate și majoritatea furnizorilor de rețea, deoarece doar A1 funcționează de fapt pentru el.

Vorbești des despre politică? Da, da. Apoi observ mereu câtă perspectivă și perspectivă are în acest sistem, în context, încurcături, circumstanțe evoluate istoric. Sunt extrem de interesat de asta. De asemenea, cred că gândirea sa coerentă și holistică în ceea ce privește acțiunea politică este grozavă.

“Ultima dată am râs din toată inima cu privire la amnezia oamenilor din Comitetul U Ibiza.”

Care a fost ultimul lucru despre care ai râs în birou? Despre amnezia celor din Comitetul U Ibiza.