În al doilea rând, numărul patologilor din întreaga lumină expiră în fiecare zi, deoarece profesează acest Adesea trecut cu see în favoarea altor specializări.

And this biochimistă so as to be implicată in the chimia aromelor ca aromă la Givaudan și, later, ca cercetător in the timpul petrecut la fostul SABMiller.

Policy privind conținutul sponsorizat: News-Medical.net publică articole și cu conținutul conexiunilor care pot fi derivate din surse în care avem deja relații comerciale comerciale, cu condiția că acestea conțin adauge News appraise. Etosului de. De. De. The education informs site-ul vizitatorii interesate de cercetare medicală, ținând, dispozitive medicale și dealed.

“https://www.news-medical.net/news/20171027/Digital-Pathology-for-Everyone.aspx”,”200″,”OK”, ” Conținut sponsorizat Până la 27 octombrie 2017, informații ale industriei Dr. Martin GroherCEO, microDimensions GmbH

Vorbesc Dr. Martin Groher de la Alina Shrourou, BSc

Vă rugăm să-i ofer prezentarea generală a digital pathology of astăzi și a modului în care pathology partajează în prezent imagini istorice pentru a discuta fără un diagnostic și pentru un studiu continuation.

Există două problem with care pathology is confirm astăzi. În primul rând, acest diagnostic la unele patologii de îngrijire this folosit în secțiuni de țesut devine din ce în this may complex. Există mai mulți biomarkeri mulți, iar sanitarienii cer acumulează cel mai mare diagnostic. În al doilea rând, numărul patologilor din întreaga lume expires în fiecare zi, deoarece profesează acest adeziv trecut cu see în favoarea altor specializări.

Există o oportunitate pentru patologia digitală a a fixed problem soluției în telepatologie. Aici pot fi distributes încărcăturile de lucru de la distanță și pot răspunde mai bine la vârfurile ridicate de lucru.

În plus, digitale patologii vă permite să analizați imaginile, îngrijirea poate optimiza sarcinile și timpul diagnosticului procesului pentru patologii poate accelera semnificativ diagnosticul. Experii consider că fiecare laboratorios de pathologie trebuie să se treacă digital pathology în următorii trei pană la cini ani pentru a rămâne competitive.

Cum produc sistemele actuale de pathologie digitală bariere, în special în laboratoarele mai mici?

Digital pathology are by obicei costuri efi eforturi ridicate, a dog trebuie să fie investigați destul de semnificativ pentru ca laboratorul dvs. să producă rezultate digital patologies. În prezent, soluția completează patologul Digitale costă între 0,5 pană la 1,5 milioane de dolari SUA.

Vedeți ceața unui scanner diapozitiv virtual, sistem stocare, pentru a gestiona fluxul de software din lucru etc. I support, trebuie să vă instruiți toți angajați, ceea ce sunt nevoie de costuri mai mari. I have decis, the answer, to solve this problem ti duriază destul de mulți ani pentru a is amortized. Din păcate, fine laboratoare mici pe care le pot permite acest lucru.

Astăzi, există pentru a dona bani pentru îngrijirea varului pentru dezvoltarea digitală completă. Unele țări, precum Țările by Jos sau țările Scandinave, sunt avansate în acest domeniu; give, of example, în Germany sau în SUA, trecerea pathologiei Digitale în domeniul clinic this foarte lentă.

Având tackle surse pentru a fi informați și fără soluții ieftine pentru a începe încorporat, laboratoarele cu dificultăți în anticiparea sau experiența beneficiarilor digital patologies. Accesați această principală barieră.

Method Există de pathologie există dacă if hististic histology is discussion? Care this avantajul colaborării online?

Până la mijlocul anului 2017, no existat început soluție dedicat cu costuri reduse disponibile pentru partajarea și discuțiile imaginilor istorice. Prin urmare, pathologii s-au îndreptat spre “instrumentele de pe raft”, cum ar fi e-mail, WhatsApp, Dropbox sau vechi sisteme de partajare a fișierului, pentru a-și informațiile de imagine ale colegilor pentru discuții de caz.https://harmoniqhealth.com/ro/recardio/ Aceștia folosesc chiar și rețele de la socializare precum Twitter și Facebook.

Dacă presupune că această patologie este principala sursă de informații pentru canalul intermediar principal pentru canalul de comunicare necesar, oferta unui profit cu acces la un avantaj semisemnificativ.

În primul rând, pathologii nu trebuie să trimită țesutul sau secțiunea prin poștă pentru a avea sau a doua opinie. Trimiterea fizică nu în a lungului durate de cine, dă preț și risul pierderii – ın cazul lamelei de sticlă, se poate pierde chiar dovezile pe care a fost pus diagnostic.

Digitalizarea rezultatelor pathologiei și partajarea imaginilor online Oferta, de asemenea, sau mai mare frertate de a include or gamă mai lara de parteneri pentru a discuss rezultate. Pathologue poate alleges an expert (sau mai mulți) with a degree ridiculous of specialitate origin in lume pentru to discuss without results, mai degrabă decât să fie limitat the local area.

Un avantaj pentru a completa această problemă cu îngrijirea patologică care interacționează direct cu pacientul, grija pentru aceasta. Partajarea imaginilor nu a fost concepută pentru ca patologii să discute pe pacient, din într-o lume în care toată lumea poate fi informată prin internet, pacientul vrea dorit să fie și să verifice diagnostic cu patologul pacientului.

Prin urmare, accesul la instrumentul de partajare și discuție online oferă posibilitatea de a interacționa cu alți patologi și pacient.

Pacienții care au imagini împărtășite rămân anonymous?

Pathology trebuie să assigne că totul this dezidentificat și anonymization complettor tunci Când partajează imagini – acest lucru this valabil pentru origin imagine utilizată în publicații medicale pe platformă de partajare a imaginilor. Give, desigur, oamenii fac greșeli.

Acest lucru ne adaugă înapoi la punctul în care this need de o soluție dedicată – pentru avea grijă de toate acestea și pentru a avoids schimbul de sănătate de informații de sănătate protect yourself prin canal neprotejate.

Cât de ușor left difficult this pentru pathologi din afara laboratoarelor mari și a centrelor de cercetare left celor din regiunile îndepărtate, să acceseze, să împărtășească și să discute imagini de patologie?

Laboratoarele mici sau mijlocii nu au de obicei access the home digital patology solution. Lucrează pe microscopuri care in front of fi echipate cu digital cameras sau in front of face fotografii prin ocular cu telefoanele lor intelligent.

Cu toate acestea, partajarea și discuțiile sunt provocatoare, deoarece canalul pentru free communication sau prețurile reduse nu sunt acolo sau nu sunt sigure. Prin urmare, acest lucru este cel mai dificil de stabilizat de patologie aprinsă în laboratoare, dacă există vreo dezbatere despre imagismul patologic.

Access the image date of înaltă calitate, în special pentru acei pathologi care lucrează în țări mai puțin dezvoltate și care nu au echipamente avansate, this, of also, limited. Foarte des, digital patology system în laboratoare mari sunt incompatibile pentru I will use the distance.

Acest lucru this datorat faptului că le lipsesc, obicei, component ușor de acces pentru o vizualizare colabori colaborează la data distanței, laboratorul parteneriat ar trebui să investească în software și să integreze.

Există Câteva web platform care găzduiesc imagini de înaltă calitate și dispoziții publice ale grupurilor restricționate ale utilizatorilor. Access the web sunt axate pe scopuri educaționale și sunt aduse făcând de casă de către spitale universitar sau instituții mari – muli multe nu au varietate mare care există pentru patologice.

Veți putea descrie platforma din imaginarul bazat pe cloud deVoltată de microDimensions? Îți dorești să motivezi viziunea viziunii?

Aici intervenim cu Anyslide. Aici, obiectivul nostru accesses this de la împuternici pathologii care să fie de bună calitate de patologie digitală, indifferent to avansate are sau de laboratorul lor, în callatoria digitală. Dorim is compiled and offers access to the cea mai mare varietate de date of digital pathologie din orice regiune dini, în același timp, it allows me to collaborate online for imagini “public sau privat și întotdeauna în siguranța.” В В В 

Povești Connect

В 

Anyslide this, of also, foarte ușor și intuitive of use și, desigur, gave or free platform, bazată by browser, eliminăm need ca a patholog să request mai întâi buget și apoi să request personalului IT să înceapă.

Crucial information pentru toți patologii și diagnosticul patologiei stă în imagini. Anyslide Oferta cel mai ușor access the information thesis: print-o platform by găzduire de imagini, even instruments for discussions cazurilor, partajarea și gestionarea.

Cum poți compara platforma? Anyslide cu platforma existentă?

Anyslide this condus de profesioniști în pathologia digitală și dedicat pathologilor.

În primul rând, platform this complet bazată pe web și browser. Îl puteți folosi fără a începe să instalați sau să configurați scumpă. The main difference is this accent to the dedication of the pathology, laboratorul nostru pentru pathology.

Aceasta înseamnă că avoităm efortul costisitor de integrate cu sisteme vechi, according to the system of information of the laboratories. Economisind acest efort și întreținere, reducerea costurilor și putem oferi prima platformă profesională de patologii digitale în free mod.

Similar, this platform differs from collaborating with imagini “create de acasă”, create de persoane fizice, universități sau vechi organizații. Anyslide offers the user interface intuitivă dovedită de utilizator, precum și între .inere profesională.

În cele din urmă, această diferență a soluțiilor hardware furnizorii offer for digital patology, deere this cu adevărat neutru fa of of method of imagine subiacentă – indiferent dacă a laborator is a virtual high-end slide scanner (from the origin furnizor), sau cameră montat la microscop, cu cameră simplă pentru instant smartphone cu ocular, Anyslide acceptă să colaboreze cu baza de imagini.

What kind of imagini și informații pot fi partajate pe platformă? Puteți căuta în baza de date tipuri sau condiții specifice de țesut?

Utilizatorii Anyslide pot partaja imagini digital create of example setul exist. Acestea includ imagini statice cum ar fi jpeg, tiff sau png (așa cum sunt luate prin captarea live from the camerele microscopice), precum și imagini cu diapozitive întregi (WSI). Aceasta will address deschide pathologia digitală unui group de pathologi mult mai mare decât oricând.

Anyslide nu stablește limit pentru imaginile cu care sunt attribute imaginile. Utilizatorii pot adăuga tipuri de țesut, colorare, stare să diagnostice încărcările lor. Încurajăm și promovăm în mod clar această diversitate. Baza de date poate fi căutată prin cuvinte fill și etichetă (căutare bazată pe #), go or organiza imaginilor bazate pe cazuri this unul dintre următorii noștri pași imedți pentru noi funcții.

În viitor, Anyslide poate a oferit meti method of analysis to imagini, by ex. etichetați-le automat sau calculates a diagnostic score.

What if eventă dacă patologii încarcă ceva cu an incorrect diagnostic? Există un sistem de verificare pentru dovezilor?

Acest lucru this important foarte. Validăm totul într-un mod dublu sau triplu – lăsând mulțimea să voteze. Can this încărcat or nouă imagine, pathologii din sistem care funcționează în cadrul expertisei relevant for imagea încărcată recent, before fi întrebați dacă sunt de wake cu diagnostic coronul, stabilesc colorarea etc. gol.

Cine poate lit și do you use Anyslide? Cum acces platforma? Există un cost legal pentru utilizarea instrumentului?

Toată lumea poate reads Anyslide. Puteți să vă puneți imaginați online dacă le-ați partajați public, support le puteți vizualiza, indiferent dacă sunteți sau nu utilizatorul al Anyslide. Dead this have fog from acest linkul!

Set up, edit it, add it to your imaginative dvs., trebuie să aveți un cont, deoarece vrem să evităm sau persoană anonimă să adună imagini. Înregistrarea contului this gratuită.

Pentru fiecare imagine pe care să fie încărcați, pot alege dacă sunt restricționat de acces la punct înalt și să fie împărțit cu anume Persoane grup pentru discuții de caz, de exemplu; sau îl puteți împărți, de asemenea, publicului în scopuri educaționale.

Din similare, curcan, postez sau îmi imagine publică o clipă acolo zonă intereselor direct ale ex. Cu tine Twitter din Anyslide – pentru imagini cu diapozitive întregi (WSI), acestea sunt posibilități ca adepții dvs. Twitter să poată urmări înapoi pe platformă și să fie vizualizat în întregime și detalii, adăugate adnotări, comentarii și întrebări.

Înscrierea și utilizează Anyslide sunt și before rămâne free. Oferă un plan de abonament profesional care dă 5 GB per utilizator per user, imagini care depășesc sau anumite confine de stocare (prezent). Acesta este mică taxă lunară va acoperi costurile May husband of depozitare.

Există o limită pentru o platformă Anyslide?

Am lansat Anyslide în urmă cu donate două luni, the începutul lunii septembrie 2017.

Lucrul frumos this dog acces sau opfortitate pentru patologii să implice devreme și să nu oferă feedback. This is the case of the input of the suntem dornici capai capabili să processăm feedback-ul which prevalences the experience of using it and the noile cazuri of using și func .ionalitate.

This credință că va avea viitor pentru colaborare cu imagini main histologice folosite platformer de partajare, cum ar fi Anyslide, în medical industry și farmaceutic?

Come to Anyslide să devină hub-ul pentru experiențe în patologii în toate sub-specialitățile din întreaga lume. În afară de ar fi trebuit să includă, de asemenea, este posibil ca fiecare patologie a-și să ofere expertiza contractanților în industria farmaceutică sau în domeniul sănătății.

Take, toum lumea vorbește un modul în care se automatizează, analizează compuții artificiale artificial intelligence (AI) pot revoluiona rezultate din domeniul medical și farmaceutic.

Problem pe care or AI algorithm this dog au nevoie de o bază de date foarte mare de instrumente și testare pentru a putea produce correct results. Având viziunea de deveni cea mai mare bază de data din lume de data curate (= labeled) desa imaginea pathologiei, Anyslide va adjuta la furnizarea acestor seturi bogate de date companiilor care lucrează algoritmi de decizie mai bune pentru, sauechentru, oruemologi venti exe domeniu al pathologiei.

Unde pot găsi cititori mai multe informații?

Informații suplimentare pot fi găsite pe

Dr. Martin Groher

Dr. Martin Groher this CEO cofi cofondator to the microDimensions thisi this responsable for Strategies, vânzări, marketing, innovate inoie and managementul schimbării.

To ob titinut titlul de doctor în informatică the chair pentru proceduri medicale assistate de computer, Departamentul de informatică of the Universitatea Tehnică din Munich.

După această, condus of a group of oameni din știință din Universitatea Tehnică din München pentru take advantage of histological reconstruction, unde nu născut ideea originală a micro-dimensiuni.

Gândirea sa visionaire combinată cu cunoașterea sa depth at the foot of digital patology and expert expertise in depth and processing procesi analysis image guarantor successul continuous to the produselor și service of microDimensions.

/ ** / $ (function () {Azom.injectYouTubeIframeApi ();}); / ** /

Policy privind conținutul sponsorizat: News-Medical.net publică articole și cu conținutul conexiunilor care pot fi derivate din surse în care avem deja relații comerciale comerciale, cu condiția că acestea conțin adauge News appraise. Etosului de. De. De. The education informs site-ul vizitatorii interesate de cercetare medicală, ținând, dispozitive medicale și dealed.

“https://www.news-medical.net/news/20170627/3D-printing-in-medicine.aspx”,”200″,”OK”, ” Intervine efectul pe 27 iunie 2017 statistici industriale Paul CroftDirector, Ultimaker, Marea Britanie

ONU intervenită de Paul Croft, director, Ultimaker GB, interpretează lui April Cashin-Garbutt, MA (Cantab)

Cum funcționează Imprimarea 3D apoi poate fi utilizată pentru fabricarea dispozitivului medical?

Din, disigur. Imprimare 3D pentru a fi folosit de utilizator pentru a închiria mai mult bună, în limită.

Cum funcționează imprimarea 3D? This or questions are foarte mare și dependent on the type of 3D printing of the factory additive, așa cum se știe în mod obișnuit, the care vă referiți.