Ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου ως συστηματικός προπονητής, τον οποίο πραγματικά μου αρέσει, διδάσκω σε ένα κολέγιο και συνόδευα μια μικρή φορολογική εταιρεία στο δρόμο της για να γίνει πιο ψηφιακή.

Εμπλουτίζει πάρα πολλούς διαφορετικούς κόσμους. Γράφω κείμενα ή σχεδιαστικές παρουσιάσεις, τις οποίες ο Matthias αναθεωρεί. Φροντίζω τον ιστότοπο. έτσι όλα είναι πραγματικά σε γενικές γραμμές. Είμαι επίσης εκπαιδευτής και υποστηρίζω τον Matthias σε ορισμένα εργαστήρια. Ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου ως συστηματικός προπονητής, τον οποίο πραγματικά μου αρέσει, διδάσκω σε ένα κολέγιο και συνόδευα μια μικρή φορολογική εταιρεία στο δρόμο της για να γίνει πιο ψηφιακή.

«Μερικές φορές χρειάζομαι λίγο για να μπορώ να τον ακολουθώ όταν μου λέει κάτι. «

Ο Matthias Strolz είναι πολύ δραστήριος. είναι επιχειρηματίας, δημοσιογράφος, ελεύθερο πνεύμα, κάνει τηλεόραση, … Με τόσα πολλά έργα, είναι μερικές φορές δύσκολο να γνωρίζουμε τι συμβαίνει; Χαχα ναι. Μερικές φορές μου παίρνει λίγο χρόνο για να δουλέψω μέσω των emails, για να μάθω τι είναι όλα ή για να μπορέσω να τον ακολουθήσω όταν μου λέει κάτι. Αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργεί ήδη. Και ο Matthias επικοινωνεί πολύ καθαρά. Λέει συγκεκριμένα τι θέλει και τι όχι. Αν δεν καταλαβαίνω κάτι, το ρωτάω και μου το εξηγεί με άλλα λόγια. Είναι ένας σπουδαίος επόπτης από τον οποίο μαθαίνω και μαθαίνω πολλή υπομονή και επιείκεια. Δεν υπάρχουν συγκρατημένα συναισθήματα και εκρήξεις θυμού όπως συμβαίνει σε ορισμένους ανωτέρους. Το εκτιμώ πραγματικά.

Σε ποια από τα σημεία εστίασης του – και πού – τα μάτια σας λάμπουν περισσότερο; Η εκκίνηση Story.one, όπου εμπλέκεται ο Matthias, είναι πολύ διασκεδαστική για αυτόν. Η εκπαίδευση, φυσικά, είναι ακόμα θέμα καρδιάς για τον Matthias. Αυτοί είναι οι τομείς που τον ικανοποιούν πραγματικά. Γράφοντας το βιβλίο του «Να είστε πιλότος στη ζωή σας» νομίζω ότι τον εμπλούτισε επίσης πολύ. Δουλεύω επίσης για το MEGABildungsstiftung σε προσωρινή βάση και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Πρόκειται για την υποστήριξη μεγάλων πρωτοβουλιών. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πραγματικά σκεφτεί κάτι και θέλουν να κάνουν το εκπαιδευτικό σύστημα πιο δίκαιο και πιο περιεκτικό. Ως κοινωνιολόγος, νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό. Την άνοιξη ο Matthias βρισκόταν στη Νότια Αφρική για να καθοδηγήσει κόμματα πολιτικών αντιπολίτευσης. Το να κάνω το προπαρασκευαστικό έργο και να μπορέσω να το βοηθήσω να το διαμορφώσω πέρα ​​από τα σύνορα ήταν πολύ ικανοποιητικό για μένα.

© Tamara Brandstätter Ένας από τους πολλούς χώρους εργασίας της Tamara Brandstätter

Έχετε δει ποτέ τον Matthias Strolz αβοήθητο ή απελπισμένο; Οχι δεν είναι πραγματικά. Ενοχλημένος, ναι. Σχετικά με (παγκόσμιες) απάνθρωπες πολιτικές αποφάσεις. Αλλά στην πραγματικότητα πάντα σίγουροι. Βλέπει τη ζωή ως μια διαδικασία.

Τι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στο γραφείο του Matthias Strolz; Εστίαση στο πρόβλημα και όχι στη λύση.reduslim φαρμακείο Κλαψούρισμα, ανακρίβεια και οι περισσότεροι πάροχοι δικτύου επειδή μόνο ο Α1 λειτουργεί πραγματικά για αυτόν.

Συχνά αναφέρεται η πολιτική; Ναι ναι. Τότε παρατηρώ πάντοτε πόση διορατικότητα και επισκόπηση έχει σε αυτό το σύστημα, στα πλαίσια, τις εμπλοκές, τις ιστορικά αναπτυγμένες συνθήκες. Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό. Πιστεύω επίσης ότι η συνεκτική και ολιστική σκέψη του σε σχέση με την πολιτική δράση είναι μεγάλη.

“Την τελευταία φορά που γελάσαμε εγκάρδια για την αμνησία των ανθρώπων στην Επιτροπή Ibiza U”.

Ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που γελάσατε στο γραφείο; Σχετικά με την αμνησία εκείνων στην Επιτροπή Ibiza U.

Δώσε μας μια ματιά στο γραφείο του κ. Strolz. Έχει φωτογραφίες στο γραφείο του; Και για να είμαι ειλικρινής: είναι πάντα τακτοποιημένο το γραφείο; Χαχα όχι. Ο Matthias είναι κάποιος που του αρέσει να εκτυπώνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του αρέσει να τα έχει φυσικά μπροστά του. Μερικές φορές κάτι έρχεται μαζί. Όμως όλα είναι σε υγιή κλίμακα 🙂 Φωτογραφίες της οικογένειας και των συγγενών είναι εκεί, ναι. Έχει επίσης κάποια βιβλία στο γραφείο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Μερικές φορές μπορώ να περιηγηθώ λίγο εκεί. Μοιράζεται το γραφείο με το στούντιο της γυναίκας του. Είναι πολύ ευχάριστο και ήσυχο εκεί.

Παρατηρείτε νωρίς το πρωί εάν το αφεντικό έχει μια καλή ή κακή μέρα; Μπορώ να καταλάβω πότε είναι λίγο εξαντλημένος. Αν πάμε κάπου, θα συλληφθεί. Οι άνθρωποι περιπλανιούνται γύρω του, θέλουν να τον βιώσουν από κοντά μετά την παράσταση, θέλουν αυτόγραφο ή δίκτυο μαζί του για μελλοντικά έργα. Το λατρεύει, ακούει κάθε ιστορία, θυμάται πολλά και απολαμβάνει τις πολλές συναντήσεις. Αλλά φυσικά μετά από μια 12ωρη μέρα είναι επίσης λίγο κουρασμένος. Δεν έχω βιώσει ποτέ καλά ή κακά σε σχέση με την κακή διάθεση.

»Ανάλογα με το πόσο εξαντλημένος είμαι, μου αρέσει να κάνω ένα αστείο και να τον κάνω να γελάσει. «

…και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να συμπεριφερόμαστε με τον τελευταίο; Όταν παρατηρώ ότι ήταν πολύ και είναι αρκετό, είμαι επίσης λίγο πιο ήρεμος. Στη συνέχεια, επεξεργαζόμαστε πολύ αποτελεσματικά τις τελευταίες εκκρεμότητες. Ανάλογα με το πόσο εξαντλημένος είμαι, μου αρέσει να κάνω ένα αστείο και να τον κάνω να γελάσει. Ως προληπτικό μέτρο, δίνω ραντεβού με προσοχή. Οι μέρες του είναι πολύ γεμάτες και χαρακτηρίζονται από πολλές συνομιλίες, καταλαβαίνω ότι έχει επίσης διαλείμματα.

Περαιτέρω συζητήσεις από τη σειρά “Στο γραφείο του …”:

Lisa Wieser, διαθέσιμη για τον Sebastian Kurz όλο το 24ωρο

Ο Oliver Korschil εργάζεται στο γραφείο του Alexander Van der Bellen

Η Bettina Kumpan-Siegl ζει για τη δουλειά της με τον Richard Lugner

Κυρία Brottrager, τι είδους αφεντικό είναι ο Beate Meinl-Reisinger;

Τι είδους αφεντικό είναι ο Matthias Strolz ούτως ή άλλως; Ο Matthias είναι πολύ ακριβής. Βλέπει κάθε κόμμα και σημείο που λείπει και δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Για μένα είναι επίσης μέντορας. Κάποιος που κοιτάζω και μου αρέσει να μαθαίνω. Είναι εξαιρετικά δίκαιος και εποικοδομητικός. Όταν κάνω ένα λάθος, με ενοχλεί πάρα πολύ – έχω υψηλές απαιτήσεις για τον εαυτό μου. Για τα Matthias τα λάθη είναι επίσης ενοχλητικά, αλλά ενδιαφέρεται για τη λύση και όχι για να αναστατώσει το λάθος. Περιμένει από εμένα να σκέφτομαι και να ενεργώ ανεξάρτητα. Δίνει μεγάλη ελευθερία και εμπιστοσύνη. Προωθεί.

© Tamara Brandstätter Brandstätter στο Strolz: “Βλέπει κάθε κόμμα και σημείο που λείπει και τοποθετείται λανθασμένα”

Η δουλειά σας είναι πολύ αγχωτική – πώς επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας; Μου αρέσει πολύ να κάνω σπορ και μουσική και πηγαίνω τακτικά στο χωριό μου στην ύπαιθρο. Χρειάζομαι το δάσος και τα βουνά. Ο φίλος μου είναι επίσης μια εξαιρετική υποστήριξη σε ό, τι κάνω και έχω υπέροχους φίλους με τους οποίους μου αρέσει να περνάω χρόνο και που είναι πάντα εκεί για μένα και αντίστροφα.

Εάν δεν εργαζόσασταν για τον Matthias Strolz, θα ήσουν … Αφού έστρεψα εντελώς την επαγγελματική μου ζωή πέρυσι, είναι δύσκολο να πω. Ίσως θα εργαζόμουν σε μια ΜΚΟ με θέμα την εκπαίδευση, την εργασία και την προστασία του κλίματος. Και ναι, θα έκανα επίσης τις τρέχουσες θέσεις μερικής απασχόλησης ως διευθυντής μαθημάτων και συνοδεύοντας μια φορολογική συμβουλή με τη διαδικασία ψηφιοποίησης.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Η Tamara Brandstätter διαχειρίζεται το γραφείο του Matthias Strolz. Το πρώην αφεντικό της NEOS υπήρξε ένα πολύβουο τζακ-όλων των συναλλαγών και ένα ελεύθερο πνεύμα από τότε που έφυγε από την πολιτική. Ο διευθυντής του γραφείου του εξηγεί εάν το γραφείο του είναι επομένως πολύ χαοτικό, εάν η πολιτική εξακολουθεί να είναι ένα ζήτημα και τι παρανοείται στο γραφείο.

News.at: Πώς ήρθες στον Matthias Strolz; Tamara Brandstätter: Όταν ο Matthias Strolz εγκατέλειψε την πολιτική το 2018, ανησυχούσα πολύ γιατί τον βρήκα πολύ καλό ως πολιτικό. Είχα πάντα την εντύπωση ότι αυτό το άτομο έχει καρδιά και αγωνίζεται για τον σκοπό και όχι για να βελτιώσει το εγώ του. Θυμάμαι ακόμα ακριβώς, ήταν μια κρύα μέρα του Ιανουαρίου πέρυσι όταν καθόμουν άνετα στον καναπέ και ανακάλυψα τη νέα του αρχική σελίδα. Αλλά δεν υπήρχε σχεδόν καμία πληροφορία για αυτό και ακόμη και σε συνεντεύξεις κράτησε πολύ ήσυχα για το πώς θα συνέβαιναν μαζί του. Ήμουν εξαιρετικά περίεργος και, σαν να χτυπήθηκε από κεραυνό, άρχισε να γράφει. Για τρεις εβδομάδες δούλευα στη συνοδευτική επιστολή, η οποία τελείωσε με τις λέξεις: “Ανεξάρτητα από το πώς θα χειριστείτε αυτήν τη συνοδευτική επιστολή – μπορεί η δύναμη να συνεχίσει να είναι μαζί σας”. Έχει δουλέψει. Ήμουν επίσης στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και τότε, νομίζω, έγινε γρήγορα σαφές και στους δύο ότι θα λειτουργούσε.

© Tamara Brandstätter Φωτογραφία της εφαρμογής Tamara Brandstätter

Τι σε εντυπωσιάζει για τον Matthias Strolz – ως άτομο και ως επιχειρηματίας; Νομίζω ότι είναι κουλ. Είναι μια φοβερή προσωπικότητα. Είναι γενναίος, ειλικρινής. Η ομιλία και η δράση είναι σύμφωνες. είναι συνεπές και μπορείτε να το αισθανθείτε. Η ενέργεια εφαρμογής του με συναρπάζει πολύ. Νομίζω ότι βρίσκεται σε πλήρη επαφή με το εσωτερικό του παιδί, ονειρεύεται και βλέπει και αφού συμβουλευτεί την “τριάδα” του – κεφάλι-καρδιά-στομάχι – αποφασίζει και μπαίνει σε δράση. Σε συναντήσεις, όταν η διάθεση απειλεί να αλλάξει αυτός με μια θετική αναδιαμόρφωση και μπορείτε κυριολεκτικά να δείτε πώς ξαφνικά οι άνθρωποι επιστρέφουν σε μια θετική πορεία και γίνεται ευκολότερο. Αντιλαμβάνεται πού βρίσκονται τα άτομα τα όνειρα και οι επιθυμίες, μερικές φορές θαμμένα βαθιά. Είναι επίσης συναρπαστικό ότι μπορεί να προωθήσει άτομα, καθώς και ολόκληρες ομάδες και οργανισμούς.

Τι σας αρέσει ο κ. Strolz; Πιστεύω ότι η ανεξαρτησία μου, η γρήγορη σκέψη μου, η ακρίβεια μου, ότι δουλεύω επίσης για τον σκοπό, την ειλικρίνειά μου, την ικανότητά μου να αντανακλάω, τις κοινωνικές μου δεξιότητες και ότι το εννοώ επίσης καλά και έχω πολύ ένστικτο.

Ποια χαρακτηριστικά θα αποδώσατε στον εαυτό σας; Θάρρος, αστεία, ανυπόμονη, ευπροσάρμοστη – κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο 🙂 – φιλόδοξο, περίεργο, μερικές φορές απαιτητικό, κοινωνικό.

«Οι περισσότεροι θέλουν να μάθουν αν μιλάει« ιδιωτικά »όπως κάνει στην τηλεόραση και αν είναι τόσο αστείο όσο ήταν στο Κοινοβούλιο τότε. «

Πώς αντιδρούν οι άνθρωποι όταν τους λένε για πρώτη φορά σε ποιον εργάζονται; Χαχα, στην πραγματικότητα πάντα θετική. Πολλοί πρέπει να σκεφτούν για μια στιγμή και μετά να τους αρέσει: «Τι πραγματικά; Πώς φτάσατε σε αυτόν; »Όταν σας λέω για την κερδοσκοπική εφαρμογή, νομίζω ότι έχει ένα είδος ρόλου για πολλούς – απλώς δοκιμάστε το και κάντε το. Οι περισσότεροι θέλουν να μάθουν αν μιλάει «ιδιωτικά» όπως κάνει στην τηλεόραση και αν είναι τόσο αστείο όσο ήταν στο κοινοβούλιο τότε. Και αν είναι δίκαιος και καλός εργοδότης. Οι άνθρωποι που με ξέρουν καλά, όλοι είπαν: «Α, μπορώ να το φανταστώ αυτό. κι εσύ ταιριάζεις πολύ καλά. ”

…και ποια ερώτηση ρωτάτε συχνά; Τι κάνει τώρα ο Strolz; »Πολλοί με ρώτησαν στην αρχή. Οι περισσότεροι λένε ότι τον λείπουν πολύ στο κοινοβούλιο και ότι έχουν δει λιγότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου από τότε.

© Tamara Brandstätter Tamara Brandstätter: Στο Υπουργείο Εσωτερικών στους 30 βαθμούς

Πώς μπορούμε να φανταστούμε μια τυπική εργάσιμη ημέρα στο Tamara Brandstätter; Δουλεύω από οπουδήποτε. Είμαι περισσότερο πρωινός άνθρωπος και μου αρέσει να κάνω τα πιο σημαντικά σημεία πριν από το μεσημέρι. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Τώρα στις εποχές της Corona έχει γίνει πιο ήσυχο, αλλιώς μια μέρα θα είμαι σε μια εκδήλωση, την επόμενη θα είμαι σε ένα καφέ και θα δουλεύω μέσω email. Μιλάω με πολλά διαφορετικά άτομα στο τηλέφωνο. Εμπλουτίζει πάρα πολλούς διαφορετικούς κόσμους. Γράφω κείμενα ή σχεδιαστικές παρουσιάσεις, τις οποίες ο Matthias αναθεωρεί. Φροντίζω τον ιστότοπο. έτσι όλα είναι πραγματικά σε γενικές γραμμές. Είμαι επίσης εκπαιδευτής και υποστηρίζω τον Matthias σε ορισμένα εργαστήρια. Ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου ως συστηματικός προπονητής, τον οποίο πραγματικά μου αρέσει, διδάσκω σε ένα κολέγιο και συνόδευα μια μικρή φορολογική εταιρεία στο δρόμο της για να γίνει πιο ψηφιακή.

«Μερικές φορές χρειάζομαι λίγο για να μπορώ να τον ακολουθώ όταν μου λέει κάτι. «

Ο Matthias Strolz είναι πολύ δραστήριος. είναι επιχειρηματίας, δημοσιογράφος, ελεύθερο πνεύμα, κάνει τηλεόραση, … Με τόσα πολλά έργα, είναι μερικές φορές δύσκολο να γνωρίζουμε τι συμβαίνει; Χαχα ναι. Μερικές φορές μου παίρνει λίγο χρόνο για να δουλέψω μέσω των emails, για να μάθω τι είναι όλα ή για να μπορέσω να τον ακολουθήσω όταν μου λέει κάτι. Αλλά σε γενικές γραμμές λειτουργεί ήδη. Και ο Matthias επικοινωνεί πολύ καθαρά. Λέει συγκεκριμένα τι θέλει και τι όχι. Αν δεν καταλαβαίνω κάτι, το ρωτάω και μου το εξηγεί με άλλα λόγια. Είναι ένας σπουδαίος επόπτης από τον οποίο μαθαίνω και μαθαίνω πολλή υπομονή και επιείκεια. Δεν υπάρχουν συγκρατημένα συναισθήματα και εκρήξεις θυμού όπως συμβαίνει σε ορισμένους ανωτέρους. Το εκτιμώ πραγματικά.

Σε ποια από τα σημεία εστίασης του – και πού – τα μάτια σας λάμπουν περισσότερο; Η εκκίνηση Story.one, όπου εμπλέκεται ο Matthias, είναι πολύ διασκεδαστική για αυτόν. Η εκπαίδευση, φυσικά, είναι ακόμα θέμα καρδιάς για τον Matthias. Αυτοί είναι οι τομείς που τον ικανοποιούν πραγματικά. Γράφοντας το βιβλίο του «Να είστε πιλότος στη ζωή σας» νομίζω ότι τον εμπλούτισε επίσης πολύ. Δουλεύω επίσης για το MEGABildungsstiftung σε προσωρινή βάση και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Πρόκειται για την υποστήριξη μεγάλων πρωτοβουλιών. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πραγματικά σκεφτεί κάτι και θέλουν να κάνουν το εκπαιδευτικό σύστημα πιο δίκαιο και πιο περιεκτικό. Ως κοινωνιολόγος, νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό. Την άνοιξη ο Matthias βρισκόταν στη Νότια Αφρική για να καθοδηγήσει κόμματα πολιτικών αντιπολίτευσης. Το να κάνω το προπαρασκευαστικό έργο και να μπορέσω να το βοηθήσω να το διαμορφώσω πέρα ​​από τα σύνορα ήταν πολύ ικανοποιητικό για μένα.

© Tamara Brandstätter Ένας από τους πολλούς χώρους εργασίας της Tamara Brandstätter

Έχετε δει ποτέ τον Matthias Strolz αβοήθητο ή απελπισμένο; Οχι δεν είναι πραγματικά. Ενοχλημένος, ναι. Σχετικά με (παγκόσμιες) απάνθρωπες πολιτικές αποφάσεις. Αλλά στην πραγματικότητα πάντα σίγουροι. Βλέπει τη ζωή ως μια διαδικασία.

Τι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στο γραφείο του Matthias Strolz; Εστίαση στο πρόβλημα και όχι στη λύση. Κλαψούρισμα, ανακρίβεια και οι περισσότεροι πάροχοι δικτύου επειδή μόνο ο Α1 λειτουργεί πραγματικά για αυτόν.

Συχνά αναφέρεται η πολιτική; Ναι ναι. Τότε παρατηρώ πάντοτε πόση διορατικότητα και επισκόπηση έχει σε αυτό το σύστημα, στα πλαίσια, τις εμπλοκές, τις ιστορικά αναπτυγμένες συνθήκες. Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό. Πιστεύω επίσης ότι η συνεκτική και ολιστική σκέψη του σε σχέση με την πολιτική δράση είναι μεγάλη.

“Την τελευταία φορά που γελάσαμε εγκάρδια για την αμνησία των ανθρώπων στην Επιτροπή Ibiza U”.

Ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που γελάσατε στο γραφείο; Σχετικά με την αμνησία εκείνων στην Επιτροπή Ibiza U.